Buijs Zeilmakerij

Is uw bootkap aan vervanging toe? Dan bent u bij Buijs stofferingen & zeilmakerij aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in onder andere de watersport branche zijn wij gespecialiseerd in het leveren van maatwerk in alle soorten bootkappen zoals een Sprayhood met achtertent of Bimini en cabrioletkappen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor afdekzeilen, hoezen, huiken, spatzeilen, wasserij en reparaties.

Uw wensen

In ons aterlier hebben wij een groot assortiment aan doeken. Hierdoor kunnen wij uw wensen in maatwerk vrijwel altijd verwezenlijken. Mocht er iets specifieks niet op voorraad zijn? Buijs stofferingen en zeilmakerij zoekt samen met u naar de beste oplossing of naar het gewenste materiaal. In ons atelier is ook de optie voor het vervaardigen van een nieuw rvs-frame met beslag.

Stalling tijdens maatwerk of reparatie

Dankzij de nauwe samenwerking met Delta Maritiem is er ook een mogelijkheid om tijdens de werkzaamheden aan uw boot de boot te stallen. Bijvoorbeeld bij werkzaamheden aan uw bootkap. Let wel op dat dit enkel mogelijk is wanneer uw boot niet te zwaar is voor onze eigen kraan.
Delta Maritiem is gevestigd aan de achterkant van ons atelier, aan het Kanaal door Walcheren.

Afspraak Buijs zeilmakerij

Graag nodigen wij u uit voor een eerste afspraak in ons atelier of bij u op locatie.
Wij luisteren graag naar uw wensen zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden en de juiste oplossingen.

Contact met Buijs zeilmakerij

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons!